Online tanfolyamok

Angol tanfolyamok

Meghirdetett angol tanfolyamainkat az oldal jobb oldalán találod. Válaszd a megfelelőt, majd a Jelentkezem gombra kattintva add meg a tanfolyamon való részvételhez szükséges adatokat. Jelentkezés után ügyfélszolgálatunk keresni fog időpont egyeztetésre.

Nem találtál megfelelő tanfolyamot? Keresd az ügyfélszolgálatot speciális ajánlatért.

Online tanfolyamaink hatékonyak, mert az önálló tanulást és a tanárral való konzultációt eredményesen kombinálják. A Webulo online tananyagaiból önállóan tanulhatsz, a feladatok nagy részét (nyelvtani feladatok, szövegértés, szókincsfejlesztés) a program megoldás után javítja. Ha érdekel, hogy mit tartalmaz az online tananyag, regisztrálj az oldalon és Könyvespolcodon válaszd a számodra megfelelő ingyenes, minta feladatsort. A minta feladatsor az önállóan elvégzendő (automatikus javítású) feladatokat tartalmazza. Az egy-egy tanfolyamon elvégzett modul 15 hasonló feladatsorból (leckéből) áll, melyet nagyobb terjedelmű írásbeli feladatok egészítenek ki.

A tanfolyamon előre egyeztetett időpontban konzultálhatsz tanároddal a Skype alkalmazás segítségével. A konzultációk eredményesek és kommunikatívak, íráskészség fejlesztő feladataidat (esszék, fogalmazások) képzett nyelvtanár javítja.

Tanfolyamra való jelentkezés előtt töltsd ki az ingyenes szintfelmérőt.

Nem ismered a Skype alkalmazást? Tudj meg róla többet, és töltsd le innen.

LEXINFO tanfolyamok

Nyelvvizsgára készülsz? Válaszd a LEXINFO nyelvvizsga-felkészítő tanfolyamot. A sikeres LEXINFO informatikai szaknyelvi vizsgafelkészítő tanfolyamok a Webulon online és blended változatban is elérhetők.

A B2 szintű (középfokú) angol és német nyelvvizsgára -szintfelmérés után- 10 modulos tananyag segíti elő a hatékony felkészülést. A tanfolyamot azok számára ajánljuk, akik rendelkeznek B2 szintet megközelítő általános nyelvtudással, és legalább felhasználói szintű informatikai ismeretekkel.

A tanfolyamra jelentkezők választhatják az egyéni tanulást, vagy mellé rendelhetnek hagyományos/jelenléti/kontaktórás oktatást, illetve videotelefonos tutorálást előzetesen megszerzett szaknyelvi tudásuktól, illetve attól függően, hogy milyen típusú (írásbeli, szóbeli vagy komplex) nyelvvizsgára készülnek.

Bővebben az online LEXINFO tananyagról.

 

Miért e-learning?

Öt érv, hogy miért online tanulj:

1. Tanulj a munkahelyről vagy otthonról, kényelmesen!
Spórolj több óra utazási időt naponta azzal, hogy nem kell tanfolyamra járnod munka vagy suli után.

2. Élvezd a rugalmasság előnyeit!
Az e-learning akkor is megoldás, ha teljes munkaidő vagy iskolai elfoglaltság mellett akarsz tanulni, vagy ha nem tudsz eljutni a helyi tanfolyamokra.

3. Különböző médiumok egy oldalon
Az online tanulás különböző tanulási módokat és kommunikációs csatornákat alkalmaz. Kiaknázhatod az e-mail, videó chat, és különböző tudásmegosztó oldalak előnyeit, tanárodat e-mailben vagy Skype-on elérheted.

4. Saját tempódban haladhatsz
Most igazán lesz időd saját tempódban felkészülni, pontosan annyi időt szánhatsz a tanulásra, amennyi szükséges. A tananyagokat mindig megtalálod, amikor le tudsz ülni a számítógéphez, az online felületen ott folytatod a munkát, ahol abbahagytad.

5. Költséghatékony megoldás
Minden online tanfolyam tartalmazza a teljes online tananyagot, interaktív feladatlapokat, hanganyagokat, videókat és teszteket, valamint a személyes konzultációt képzett nyelvtanárral. Tanárod javítja írásbeli munkáidat, előre meghatározott órarend alapján konzultál veled Skype-on keresztül. Nem nyelvórákat vásárolsz, hanem teljes képzési rendszert.