Gy.I.K.

Hogyan történik az online nyelvoktatás?
A tanfolyami oktatás internetes formában, interaktív, online tananyagból történik. A leckék anyagai és feladatai az interneten elérhetők, a program letöltésére, telepítésre nincs szükség. A tanfolyami oktatás online tanórán, webkamera és headset használatával, a webkonferenciához hasonló módon történik heti órarend szerint. Az íráskészség fejlesztése rendkívül intenzív! Írásbeli feladatok elvégzésére éppen annyi idő áll rendelkezésre, amennyi szükséges, az írásbeli feladatokat képzett nyelvtanár értékeli és javítja. A nyelvoktató program akkreditált.
Mit tartalmaz a tananyag?
A leckék, amelyek a weboldalon találhatók, tartalmazzák mindazon elemeket (videók, olvasmányok, interaktív feladatok, tesztek, hangfelvételek), amelyek a sikeres nyelvtanuláshoz szükségesek, illetve, amelyek révén az angol nyelv kezdő szinttől felsőfokú szintig elsajátítható. Az általános angol tananyag tizennégy modult tartalmaz, kezdőtől felsőfokig. Töltsd ki a szintfelmérőt, hogy a számodra megfelelő modult megtaláld.
Nyelvvizsgára fel tudok készülni?
Az angol nyelvi modulok az Európa Tanács által ajánlott KER szintekhez, így az akkreditált nyelvvizsgákhoz illeszkednek. Az államilag elismert nyelvvizsgák megszerzéséhez egyéni felkészülést biztosítunk. A LEXINFO informatikai nyelvvizsgára való felkészüléshez online tanfolyamot is igénybe vehetsz.
Mi a különbség a tananyag és a tanfolyam között?
Ha tananyagot vásárolsz, a Webulo angol e-könyv teljes anyagához jutsz hozzá, melyet adott időtartamra válthatsz (egy, három, hat vagy tizenkét hónapra). Ez azt jelenti, hogy ebben az időszakban hozzáférsz a teljes angol tananyaghoz, kezdőtől felsőfokig. A tananyag tartalmazza az olvasmányokat, szövegértési feladatlapokat, nyelvtani oldalakat, nyelvtani és szókincsfejlesztő feladatlapokat, hanganyagokat, teszteket, videókat. Ezek az önálló tanulást teszik lehetővé. Amennyiben tanfolyamra jelentkezel, az LSI angol e-könyv tananyaga mellé a következő szolgáltatások járnak: - 32 virtuális tanóra, interneten keresztül, képzett nyelvtanárral - íráskészséget fejlesztő, tanár által javított házi feladatlapok - szakmai konzultáció. A tanórák 1-4 fős csoportban, előre egyeztetett időpontban zajlanak.
Hogy tudok vásárolni?
Először is regisztrálj az oldalon. Tananyagot bármikor vásárolhatsz, az Online tananyagok menüpontban találod a megvásárolható csomagokat. Vásárlás után a tananyag azonnal hozzáférhető, öt napod van a vásárlás díjának kiegyenlítésére. A meghirdetett tanfolyamokra az Online tanfolyamok menüben jelentkezhetsz. Amint egy adott tanfolyamra a szükséges tanulólétszám összegyűlik, tanfolyamszervezőnk e-mailben vagy telefonon keresni fog.
Milyen technikai követelmények kellenek a Webulo alkalmazásához?
Technikai feltételek a Webulo rendszer használatához: - Internet elérésére alkalmas számítógép, amely kezelni tudja a hang- és videó fájlokat (van benne hangkártya) -Internet kapcsolat – a videók és hanganyagok, valamint tanfolyamokon való részvétel esetében a Skype alkalmazása miatt a szélessávú hozzáférést javasoljuk (min. 1 Mbit ADSL). - valamely legalább Microsoft Internet Explorer 7.0-nak megfelelő böngésző alkalmazás (pl. Firefox 3+ vagy Safari). - általános audió és videó fájlok lejátszására alkalmas média lejátszó (pl. Windows media player, iTunes, QuickTime, VLC media player). A tanfolyamok Skype alkalmazással zajlanak, itt szükség lesz webkamerára és headset-re, a videók és hanganyagok hallgatásához, beszédkészség fejlesztéséhez szükséges fülhallgatóra. A résztvevőknek alapszinten tisztában kell lenniük az alapvető felhasználói készségekkel, beleértve az alapvető fájlkezelést, e-mail küldést, szövegszerkesztést. Tanfolyamokon szükséges a digitális kamera használatának ismerete.
Mi az a Skype, és hogy kell letölteni?
A Skype alkalmazás segítségével ingyen kommunikálhatsz az interneten fülhallgató, mikrofon és videókamera segítségével. Ha Webulo tanfolyamra jelentkezel, töltsd le számítógépedre a Skype alkalmazást! Bővebb információ a Skype-ról. http://www.skype.com/intl/hu/home/ Letöltés. http://www.skype.com/intl/hu/get-skype/
Mi az, hogy „Könyvespolc”?
Itt találsz minden tananyagot, amit megvásároltál. Ugyancsak itt találod az ingyenes (bemutató) tananyagokat is.
Mi az a LEXINFO nyelvvizsga?
A LEXINFO államilag akkreditált informatikai szaknyelvi nyelvvizsgarendszer, amely ANGOL és NÉMET nyelvből B1 (alapfok), B2 (középfok) és C1 (felsőfok) szinten kínál informatikai szaknyelvű szóbeli, írásbeli és komplex típusú nyelvvizsgára vizsgalehetőséget. A vizsga az LSI Informatikai Oktatóközpont által működtetett LEXINFO Nyelvvizsgaközpontban, illetve vizsgahelyein tehető le, az ország 8 pontján, évente három–négy alkalommal.
Hogy tudok fizetni?
Az webulon található összes tananyagot a K&H Bank 10200892-31412304-00000000 számú számlájára történő utalással tudod kifizetni, kérjük a rendelésszámot a közlemény rovatba feltüntetni.