Vállalatoknak

Online tanfolyamok

Angol nyelvi képzési programunk a magas színvonalú, minőségi angol nyelvtanulás garanciája. A szolgáltatás a Közös Európai Referenciakeret (Common European Framework of Reference) által meghatározott nyelvi szintrendszerre épült, ezért jó választás nyelvvizsgára való felkészülésre.

A vállalkozásoknak szervezett online nyelvtanfolyamok jellemzői:

  • minőségi oktatás, kedvező árak
  • magas szakmai színvonal
  • nincsenek terem- és tanfolyamszervezési problémák
  • egységes tematika és módszertan az ország bármely pontján
  • a vállalat igényeihez való maximális alkalmazkodás
  • könnyű követni a munkatársak haladását
  • jól kalkulálható az egy főre jutó költség
  • a tanfolyam nem a munkahelyi törzsidőben zajlik, hanem akár munkaidő után, otthonról

Felkeltettük érdeklődését? Keresse üzletkötőnket további információért. E-learning platformunk segítségével rugalmas vállalati képzési és tréning megoldást kínálunk.

Blended tanfolyamok


A blended – vagyis kombinált – képzések a hagyományos osztálytermi képzés előnyeit az online lehetőségekkel kötik össze. A legtöbb blended tanfolyam a hagyományos jelenléti órák 25 – 75 százalékát is helyettesítheti a Webulo tananyagok segítségével. A résztvevők az interaktive Webulo online felületen dolgoznak, de hagyományos konzultációkon vesznek részt. Ez a képzési forma több aktív tanulást és rugalmasabb időtervezést tesz lehetővé, de ezt kombinálja a hagyományos osztályterem előnyeivel.

A tanfolyam céljainak és tartalmának megfelelően az online és hagyományos, jelenléti képzés időrendje kurzusonként változhat.

Tananyagfejlesztés

Bármilyen képzettek alkalmazottai, az e-learning segítségével javítani tud teljesítményükön.

Az e-learning a legjobb eszköz a teljesítmény ösztönzésére és a tudás ellenőrzésére. Az e-learning leszorítja a minőségi képzés árát, munkatársai maguk tervezhetik a tanfolyamok órarendjét, a haladás és teljesítmény nyomon követhető.

A Webulo nem csak az angol tanulásra kínál megoldást. Drupal alapú, saját fejlesztésű tananyagszerkesztőnkkel költséghatékonyan előállítjuk az Ön vállalata számára szükséges tananyagot. Elkészítjük saját céges tanulófelületét, és a kész tananyagot akár saját szerverére telepítjük. Interaktív, hatékony megoldás, költséghatékony kivitelezés.

Ha a Webulo elnyerte tetszését, kérjen időpontot ügyfélszolgálatunkon oktatási szakértőnkkel való konzultációra.