Rólunk

Webulo

Üdvözlünk a Webulo online nyelvoktató oldalon. Ez az oldal az online angol nyelvtanulás leghatékonyabb lehetőségeit kínálja. Tizennégy nyelvi modul kezdőtől felsőfokig, online felkészítés a LEXINFO nyelvvizsgára. Több, mint 210 lecke, több, mint 5000 feladat! A teljes tananyag akkreditált, és a nyelvvizsga szintekhez igazodik. Válassz az alábbi lehetőségek közül.

Érdekel, hogy milyen szintű a nyelvtudásod? Regisztrálj és töltsd ki az ingyenes szintfelmérőt.

Ingyenes leckék. Regisztrálj, és a Webulo.hu oldalon megtalálod az ingyenes bemutató tananyagokat. Regisztráció után kitöltheted az ingyenes szintfelmérőt, hogy meggyőződj nyelvtudásodról. Bemutató leckék minden szinten, kezdőtől felsőfokig! Nincs vásárlási kötelezettség, az ingyenes tényleg ingyenes!

Önálló tanulás Webulóval. Egyedül szeretnél tanulni? Vásárolj kedvezményes áron tananyag bérletet. A tananyagban mindent megtalálsz, ami az önálló angol nyelvtanuláshoz szükséges: hanganyagok, szövegértés, szókincs, nyelvtan, tesztek, nyelvi feladatok és videók. Minden nyelvi modul a szokásos nyelvkönyvhöz hasonlóan olvasmányból, szöveghallgatásból, párbeszédekből, nyelvtani magyarázatokból, szókincsfejlesztő feladatokból áll. De a hagyományos könyvvel szemben feladataid a program azonnal javítja, a program tartalmazza a szükséges hanganyagokat, videókat.

Online tanfolyamok Webulóval. Gyors, hatékony és igényeidhez igazodó angol kurzust keresel? Tanulj Webulóval! Egy-négy fős online kiscsoportok, angol tanulás online, képzett, tapasztalt nyelvtanárral Skype alkalmazás segítségével. Ha tanfolyamra jelentkezel, akkor az online tananyagot ingyen biztosítjuk. Regisztrálj és töltsd ki az ingyenes szintfelmérőt a tanfolyamválasztáshoz.

Nyelvtanítás, képzések

Az LSI Informatikai Oktatóközpont felnőttképzési tevékenységét, az élethosszig tartó tanulás igényeit figyelembe vevő képzések jellemzik. A képzéseket igénybe vehetik az oktatási parkunkban működő jól felszerelt képző központunkban és igény szerint, kihelyezett helyszínen is. Oktatóink, trénereink magasan kvalifikált, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek.

Nyelvi képzéseink mindegyike a KER által meghatározott nyelvi szintekhez illesztett képzés. Felkészítő tanfolyamaink, illetve a LEXINFO vizsgarendszer mindezeket a készségeket szem előtt tartva, komplexen igyekszik felkészíteni a résztvevőket az előttük álló feladatokra.

Képzési ajánlatainkat tekintse meg honlapunkon.

Rólunk

Ezt az oldalt az LSI Informatikai Oktatóközpont Alapítvány üzemelteti. Cégünk 1979 óta fontos szerepet tölt be az informatika magyarországi népszerűsítésében.

Az LSI Informatikai Oktatóközpont akkreditált felnőttképző intézmény, számos akkreditált programot kínálunk ügyfeleinknek. Az eltelt közel 15 esztendő egyik kiemelkedő teljesítménye a Bécsi úti Campus létrehozása.

Profilunkba elsősorban számítástechnikai, nyelvi és egyéb vállalati szakmai képzések, tréningek illeszkednek. Az oktatás elsődleges célja a foglalkoztathatóság, a munkaerő-piaci alkalmasság növelése.

További információért látogasson honlapunkra.